Наши ролеристи в Слалом Серия 2015 - Преров (Чехия)



Слалом Серия 2015 - Преров (Чехия)
Участие на скейтъри от Ролери Школа Бургас в Европейското първенство


Йонсу бе единствения българин квалифицирал се всред първите 16 на Спид слалома и въпреки малката си възраст се съревноваваше срещу един от най-добрите възрастни в Европа. Сансу се задържа дълго в класациите на Класическия слалом и стана 13ти, а Йонсу пък впечатли публиката с красивата си хореография. Велислава направи страхотно участие в Батъла.

Самото участие сред най-добрите в Европа си е огромно постижение. Дори Алин, който е едва на 7 се представи и събра точки за световния ранг-лист. Дарин (11) се представи в Спид слалом и Класически фристайл слалом. Част от изпълненито му и това на Йонсу са в Чешкото видео.
Официално видео: Слалом Серия 2015 Преров (Чехия)


Семейството на Сансу и Йонсу, от Бургаската школа по ролери, бе спонсорирано от Темпиш (Награда официално представена след участието им в България търси талант).

Може да видите Йонсу на слайдовете - и всички Български участници на общата снимка, включително аз, Ленка, Сансу, Йонсу, Дарин и Алин. От семейството ни участваха и четирите момчета в различни дисциплини. Сансу и Йонсу във всички дисциплини.

Сензационното представяне на Сансу и Йонсу в България Търси Талант
РОЛЕРФЕСТ РУСЕ 2014: Сансу и Йонсу награди..


БАТЪЛ СЛАЛОМ Мъже: Преров 2015


БАТЪЛ СЛАЛОМ Жени - с българско участие - Велислава!

Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: